Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini fabuloase cu rapidiştii când au aflat că au promovat! Ce s-a întâmplat la Buftea. Mihai Iosif, savuros: "M-am dus pe câmp"

VIDEO | Imagini fabuloase cu rapidiştii când au aflat că au promovat! Ce s-a întâmplat la Buftea. Mihai Iosif, savuros: "M-am dus pe câmp"galerie foto

Rapid

Comentarii

Suporterii Rapidului, fotbaliştii şi staff-ul clubului au erupt la Buftea, după ce au aflat că au promovat matematic în Liga 1. Mihai Iosif a oferit o primă reacţie, după momentul istoric.

Prima reacţie după ce Rapid a promovat în Liga 1. Imagini de la Buftea

Rapid - FCU Craiova se joacă la Buftea, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. Giuleştenii puteau promova matematic în Liga 1 încă dinaintea meciului, lucru care s-a şi întâmplat, după ce Mioveni a făcut doar un egal cu ASU Poli Timişoara.

După fluierul final de la Timişoara, la Buftea a început petrecerea, cu jumătate de oră înaintea meciului cu oltenii. Zecile de suporteri care s-au strâns lângă stadionul din Ilfov i-au chemat pe fotbalişti şi au început să cânte. 

Prima reacţie dinspre Rapid a venit de la antrenorul Mihai Iosif, care a trăit la intensitate maximă partida din Banat. "Nu pot să vorbesc. Şi acum am lacrimi. M-am dus pe câmp, am închis telefonul, pe acolo eram. Am vorbit cu un prieten 7-8 minute, că nu mai rezistam. Trăim prezentul, trăiesc clipa, viitorul sper să fie luminos. UItaţi-vă câţi oameni au venit pe acest câmp (n.r. - suporterii, pe marginea stadionului din Buftea)", a declarat antrenorul Rapidului. 

Clasament Liga 2 - play-off

 

Afla mai multe despre: rapidrapid promovarerapid fcu craiova 

viewscnt
Articole similare