Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini fabuloase la Arena Naţională! Autocarul lui Dinamo a fost oprit de ultraşi din drumul spre stadion. Mulţescu a ieşit în faţa suporterilor

VIDEO | Imagini fabuloase la Arena Naţională! Autocarul lui Dinamo a fost oprit de ultraşi din drumul spre stadion. Mulţescu a ieşit în faţa suporterilor

Dinamo București

Comentarii

Dinamo începe încă un sezon cu noi speranţe, după ce în club au ajuns investitorii spanioli. Înainte de partida cu Hermannstadt, din prima etapă, "câinii" au avut parte de o surpriză.

LIVE VIDEO Dinamo - Hermannstadt, de la ora 21:00, la Telekom Sport 1

Înainte de startul sezonului 2020-2021 al Ligii 1, Dinamo a anunţat că va juca partidele de acasă pe Arena Naţională, o veste salutată de toţi suporterii dinamovişti. Primul meci de pe cel mai mare stadion al ţării este cel cu Hermannstadt, iar fanii au luat cu asalt străzile din jurul arenei. 

În imaginile publicate de Dinamo, se observă cum zeci de fani dinamovişti au venit cu bannere şi torţe, pentru a-şi încuraja favoriţii. 

Autocarul lui Dinamo a fost oprit înainte de intrarea în incinta Arenei Naţionale, iar fanii au cântat şi au aprins torţele. Pentru a nu intra în contact cu suporterii, jucătorii au rămas în autocar. Singurul care a ieşit în întâmpinarea fanilor a fost antrenorul Gheorghe Mulţescu. 

Principalul reconfirmat în funcţie le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi a dus mâna spre emblema clubului alb-roşu. 

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare