Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini fără precedent. Centralul s-a răzgândit după ce a vorbit la telefon cu ceilalţi arbitri. Partida a fost prelungită cu 23 de minute

VIDEO | Imagini fără precedent. Centralul s-a răzgândit după ce a vorbit la telefon cu ceilalţi arbitri. Partida a fost prelungită cu 23 de minutegalerie foto
Comentarii

Meciul dintre FC Porto şi Arouca din campionatul Portugaliei va rămâne în istorie. Oaspeţii au produs surpriza şi au remizat pe terenul ”dragonilor”, dar cu siguranţă cele două formaţii nu vor uita prea curând partida de pe Dragao.

În ciuda începutului foarte curajos de meci al celor de la Arouca, Porto a deschis scorul prin Taremi, dar reuşita a fost anulată de VAR pentru offside. La pauză s-a intrat la egalitate, iar Porto a început forcingul. Cu toate acestea, Arouca a lovit prima pe contraatac prin Cristo, care a finalizat excelent o acţiune personală.

Jucătorii nu au înţeles nimic! Centralul a comunicat prin telefon cu arbitrii din camera VAR

În minutul 88, centralul Nogueira a acordat un penalty penibil, după ce Taremi a căzut ca secerat în careul celor de la Arouca. Arbitrii VAR l-au chemat pe Nogueira l-a marginea terenului, dar monitorul nu funcţiona, astfel că l-au convins prin intermediul unui telefon să îşi schimbe decizia. După aproape 10 minute de parlamentări, centralul şi-a schimbat decizia. În minutul 15 de prelungire, Porto a primit un penalty, de data aceasta pe bună dreptate, dar De Arruabarrena a respins peste poartă execuţia modestă a lui Galeno.

În minutul 109, Evanilson a restabilit cu calcâiul egalitatea, după o fază suspectă de offside. Centralul a validat golul, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după 23 de minute de prelungire. Pentru Arouca a fost primul rezultat pozitiv pe Dragao, după şapte ani în care a înregistrat doar eşecuri.

 

Afla mai multe despre: porto 

viewscnt
Articole similare