Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini impresionante la Călăraşi! Ce făcea Straton cu 60 de secunde înainte ca Voluntari să înscrie în prelungiri. Reacţia portarului: "Fără Dumnezeu eşti nimic!"

VIDEO | Imagini impresionante la Călăraşi! Ce făcea Straton cu 60 de secunde înainte ca Voluntari să înscrie în prelungiri. Reacţia portarului: "Fără Dumnezeu eşti nimic!"

Superliga

Comentarii

Dunărea Călăraşi a ratat o victorie imensă în lupta pentru evitarea retrogradării, fiind egalată în prelungirile partidei cu Voluntari, încheiată la egalitate.

Gazdele au deschis scorul în minutul 76, după o eroare a lui Vâtcă, însă Voluntari a găsit forţa să revină şi a egalat în prelungiri, prin Armaş. A fost un gol care i-a îngenuncheat pe elevii lui Alexa la propriu şi la figurat, în condiţiile în care o victorie ar fi ajutat-o pe Dunărea să urce pe loc de baraj.

Cătălin Straton a oferit imaginea meciului de la Călăraşi, cu două minute înainte de final, portarul gazdelor fiind surprins în timp ce se ruga pe teren.

"Aşa sunt eu, mai credincios şi mereu fac asta în momentele de respiro. Fără Dumnezeu eşti nimic! Am pierdut două puncte astăzi zic eu, dar cred că în lupta pentru evitarea retrogradării, acest punct o să valoreze.  Cum în viaţă, de când joc fotbal, am câştigat în ultimul minut sau am dat gol în ultimul minut, astăzi s-a întâmplat să luăm gol în ultimul minut. Aşa a fost să fie. Pe mine mă bucură jocul echipei, mă bucură că în vestiar suntem o familie, Dan este alături de noi şi sunt sigur că dacă o să continuăm pe aceeaşi linie ascendentă, nu avem cum să nu ne salvăm.

Dacă vom fi capacitaţi la fiecare meci, cred că nu avem cum să nu ne salvăm. Victoriile vor veni. Suntem încrezători şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest gol. Dacă El va dori să rămânem în Liga 1, acest lucru se va întâmpla", a declarat Cătălin Straton după meci, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stratoncalarasivoluntari 

viewscnt
Articole similare