Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini incredibile! A apărut filmul complet al atacului de la Brăila, când au fost înjunghiaţi doi baschetbalişti americani

VIDEO | Imagini incredibile! A apărut filmul complet al atacului de la Brăila, când au fost înjunghiaţi doi baschetbalişti americani

Baschet

Comentarii

La aproape două luni de la incidentul din Brăila, când baschetbaliştii americani Joseph McClain şi Darrell Bowie au fost înjunghiaţi într-un club de noape, au apărut şi primele imagini surprins pe camerele de supraveghere.

Secvenţele şocante încep cu secunda 00:03, când interlopul Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev,  îl loveşte pe unul dintre baschetbalişti.

Ceilalţi sportivi sar în apărarea coechipierului şi îi cară pumni interlopului. Pe imagini se văd cum mai mulţi indivizi vin spre locul altercaţiei, moment în care americanii, sesizând probabil că sunt mai vulnerabili în spaţiu deschis, îl trag pe Dasaev în baie. Acolo, potrivit procurorilor, interlopul i-a înjunghiat pe cei doi sportivi.

La minutul 04:00, se poate vedea cum un baschetbalist disperat să evadeze primeşte un scaun în spate şi este atacat apoi cu mai multe lovituri de picior, dar reuşeşte să fugă.

Un alt sportiv a reuşit să scape din altercaţie după ce a sărit de pe acoperiş, după cum se observă la minutul 06:50!

Afla mai multe despre: brailamcclaindarrel bowiedasaev 

viewscnt
Articole similare