Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini incredibile! Ce face ”magicianul” Lupu cu mingea, deşi are 51 de ani şi este supraponderal: ”A fost unul dintre marii fotbalişti ai României”

VIDEO | Imagini incredibile! Ce face ”magicianul” Lupu cu mingea, deşi are 51 de ani şi este supraponderal: ”A fost unul dintre marii fotbalişti ai României”

Fotbal intern

Comentarii

Dănuţ Lupu a arătat că şi-a păstrat tehnica, deşi a ajuns la 51 de ani şi multe kilograme în plus. Fostul mare mijlocaş a jucat într-un meci demonstrativ organizat de Metrorex, al inaugurarea unei baze sportive.

Dănuţ Lupu a fost unul dintre ”magicienii” balonului, o calitate pe care n-a pierdut-o, deşi acum are 51 de ani şi este supraponderal. Într-un meci demonstrativ, Lupu a mângâiat mingea aşa cum puţini jucători aflaţi în activitate o fac.

De altfel, Florin Prunea crede că ar fi intrat în galeria marilor jucători ai lumii, dacă ar fi dat dovadă de mai multă superioritate în timpul activităţii:

”Extraordinar. Uite ce bine aleargă. Asta e încălzirea. Nu, dar stai puţin, să vezi dacă i-o ia cineva. O să vedeţi când pune barieră, nu i-a mai ia nimeni. (n.r. Talentul e ca mersul pe bicicletă) Da, e ca mersul pe bicicletă [...] Lăsând gluma la o parte, a fost cred eu, unul din marii fotbalişti ai României, cu calităţi incredibile. Dacă era puţin mai atent, eu cred că era la acelaşi nivel cu marii fotbalişti ai României, cu Hagi era destul de aproape. Nu există jucător în Liga I, fie că e jucător român sau străin, care să aibă calităţile lui Dănuţ”, a fost caracterizarea făcută de Prunea.

Afla mai multe despre: danut lupuflorin pruneametrorex 

viewscnt
Articole similare