Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini INCREDIBILE!! Cristiano Ronaldo şi-a pus colegii la zid după meciul cu Ajax: ”Au făcut pe ei de frică!”. Momentul ULUITOR a fost surprins de camere

VIDEO | Imagini INCREDIBILE!! Cristiano Ronaldo şi-a pus colegii la zid după meciul cu Ajax: ”Au făcut pe ei de frică!”. Momentul ULUITOR a fost surprins de camere

Juventus

Comentarii

Juventus Torino a pierdut în mod surprinzător calificarea în semifinalele Uefa Champions League în faţa olandezilor de la Ajax.

Puţină lume se aştepta ca Ajax să o elimine pe Juventus din sferturile Champions League. Mai ales după un rezultat destul de favorabil în partida tur de la Amsterdam, acolo unde Ronaldo a marcat golul de 1-0 pentru italieni. După 1-1 în Olanda, Ajax a câştigat însă pe terenul campioanei Italiei şi l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo fără speranţe în cursa pentru Balonul de Aur din acest.

La finalul partidei, Ronaldo şi-a arătat dezamăgirea faţă de coechipierii săi. Camerele au surprins imagini pe care Cristiano şi-ar dori să nu le mai vadă nimeni. Jurnalistul italian Tancredi Palmieri le-a postat pe unul dintre conturile sale de socializare şi a explicat ce s-a întâmplat: ”Cristiano Ronaldo, la finalul partidei cu Ajax face gesturi către banca de rezerve în care pare să indice că ai săi colegi ”au făcut pe ei de frică”. Dezamăgirea sa a fost evidentă”.

 

 

Pe undeva, Ronaldo are motive întemeiate să fie supărat. De trei ori câştigător la rând al Uefa Champions League în ultimii 3 ani şi cel mai bun marcator din istoria competiţiei, Ronaldo a marcat toate cele cinci goluri ale juventinilor în optimi şi sferturi, întorcând dubla manşă cu Atletico Madrid. În partida cu Ajax, italienii au aflat că Ronaldo a primit doar 9 mingi utile în 180 de minute, dintre care doar 3 în situaţie avantajoasă de gol. ”De două ori a şi marcat” mai scrie presa italiană.

Ar vrea să plece deja de la Juventus

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo nu va evolua în semifinalele Ligii Campionilor pentru prima oară după 9 ani, echipa sa, Juventus, fiind eliminată în sferturi de Ajax Amsterdam.

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a declarat că fiul său era trist după meciul cu Ajax Amsterdam şi i-a spus că s-a străduit să obţină calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, dar nu poate face minuni. “Era trist, i-ar fi plăcut să se califice. Ce mi-a spus? ‘Mama, nu pot să fac minuni’. Campionatul merge bine. În Liga Campionilor le trebuia puţin noroc, dar nu putem face nimic, viaţa merge înainte”, a spus Dolores Aveiro, potrivit calciomercato.com.

Ronaldo pare nemulţumit în acest moment de alegerea făcută. Spaniolii de la Don Balon scriu că CR7 ar vrea deja să plece de la Juventus, formaţie alături de care va deveni în scurt timp campion al Italiei.

  • 44% dintre golurile lui Juventus au venit de la Ronaldo
  • 26 de reuşite şi 12 pase decisive are portughezul la Juventus
  • 6 goluri si 2 pase decisive are în 9 meciuri de UCL în actuala stagiune

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare