Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini incredibile cu gazonul de pe National Arena. Dusan Uhrin a rămas şocat: ”Dacă aici joacă naţionala, chiar e un dezastru”

VIDEO | Imagini incredibile cu gazonul de pe National Arena. Dusan Uhrin a rămas şocat: ”Dacă aici joacă naţionala, chiar e un dezastru”

Superliga

Comentarii

Gazonul de pe National Arena le-a pus probleme celor de la Dinamo şi FC Botoşani (scor 1-1), deşi a fost schimbat recent. Dusan Uhrin spune că suprafaţa de joc este ”un dezastru”.

Suprafaţa de joc de pe National Arena a fost schimbată pe finalul lunii august şi a costat 240.000 de euro, dar nu se prezintă în condiţii prea bune. Iarba a început să cedeze încă de la primul meci, România - Spania 1-2, în urmă cu 10 zile.

Situaţia s-a agravat în această etapă, când Dinamo a jucat aici meciul cu FC Botoşani. În unele zone au început să sară brazde şi jucătorii celor două echipe au avut probleme serioase. Dusan Uhrin s-a arătat dezamăgit de calitatea gazonului: ”Sunt surprins că a arătat aşa, pentru că nu am jucat de mult timp pe un asemenea teren. Dacă aici joacă echipa naţională, chiar este un dezastru”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a rămas şi el surprins de felul în care arată suprafaţa de joc, deşi doar ce a fost schimbată: ”Un stadion extraordinar, un gazon penibil. Popa Daniel a făcut ruptură, asta este”.

Afla mai multe despre: arena nationala 

viewscnt
Articole similare