Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini incredibile în Italia. Ce a trebuit să facă Cristi Chivu timp de cinci ore

VIDEO | Imagini incredibile în Italia. Ce a trebuit să facă Cristi Chivu timp de cinci ore

Diverse

Comentarii

Sâmbătă a fost ziua lui Cristi Chivu de mers la cumpărături, la Milano, acolo unde locuieşte alături de familia sa. Traiul ţara cel mai greu încercată de coronavirus din lume devine tot mai greu.

 În Italia, măsurile de stopare a răspândirii coronavirului devin din ce în ce mai dure cu fiecare zi, iar la magazine cozile sunt interminabile: oamenii trebuie să păstreze distanţa între ei chiar şi în afara magazinelor. 

Cristi şi Adelina Chivu fac cu rândul atunci când vine vorba de cumpărături. Ultimul drum făcut la supermarket a fost o adevărată aventură pentru Cristi Chivu, care a petrecut numai puţin de cinci ore la cumpărături. Evident, cel mai mult i-a luat să reuşească să intre în magazin, în faţa căruia s-a format o coadă imensă. 

În timp ce tatăl lor făcea aprovizionarea, fiicele Natalia şi Anastasia îşi făceau lecţiile...

...iar soţia, Adelina profită de timpul petrecut în casă şi are grijă de înfăţişarea ei. 

Italia a devenit joi ţara cu cele mai multe decese. Are acum 4825, depăşind China cu peste 1500 de cazuri. Rata persoanelor care şi-au pierdut viaţa este mult mai mare în Italia faţă de China, în condiţiile în care asiaticii au înregistrat în total 81.000 de mii de cazuri, iar italienii  53.578. 

 

Afla mai multe despre: coronaviruschivu 

viewscnt
Articole similare