Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini incredibile în Liga a 2-a. Pandurii are stadion de 22 de milioane de euro, dar foloseşte o tabelă improvizată

VIDEO | Imagini incredibile în Liga a 2-a. Pandurii are stadion de 22 de milioane de euro, dar foloseşte o tabelă improvizată

Liga 2

Comentarii

Pe toată durata sezonului, meciurile din Liga a 2-a oferă imagini senzaţionaele. De data aceasta, în centrul atenţie a fost arena din Târgu Jiu. Cei de la Pandurii au găsit o metodă inedită de a schimba scorul de pe tabela de marcaj.

Stadionul din Târgu Jiu încă nu a fost inaugurat, iar cei de la Pandurii sunt nevoiţi să joace în continuare pe un teren de lângă uriaşa arenă construită. Micuţul teren din complexul sportiv de la Târgu Jiu abia dacă are câteva tribune, iar despre o tabelă de marcaj nici nu se poate pune problema. 

Oficialii de la Pandurii au improvizat o tabelă de marcaj pe un panou cu reclame, iar scorul se schimbă manual. La partida cu Chindia Târgovişte, transmisă în direct la Telekom Sport 1, persoana care a trebuit să aibă în vizor tabela a avut probleme şi cu vântul :) 

La 22 de milioane de euro s-a ridicat investiţia în noua arenă, care are o capacitate de 12.385 de locuri. Stadionul este dotat cu o parcare subterană, hotel cu 30 de camere, pistă de atletism, două tabele de marcaj şi tribune acoperite complet, plus o zonă de shopping sub tribuna oficială. Arena trebuia să fie finalizată la finalul anului 2016.

„După discuţiie cu partea tehnică din cadrul Primăriei, ar fi o investiţie care s-ar derula în condiţii normale pe maximum 6 luni, undeva la mijlocul anului 2019 putem discuta despre inaugurarea acestui stadion, mai ales că lucrările care ne reveneau nouă în proporţie de 80-90% sunt finalizate. Primăria mai are de realizat doar canalizarea pluvială, dar nu poţi să o realizezi decât după ce se fac racodurile pentru stadion de către firma care va câştiga lictiaţia. Sunt anumite cote pe care ţi le pot doar cei care execut lucrarea pentru CNI”, a spus Marcel Romanescu, primarul oraşului Târgu Jiu, la Telekom Sport, în luna noiembrie a anului 2018. 

 

Afla mai multe despre: stadion pandurii 

viewscnt
Articole similare