Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini inedite cu Gigi Buffon şi Walter Zenga, la finalul partidei dintre Cagliari şi Juventus. Cei doi s-au amuzat copios de moment

VIDEO | Imagini inedite cu Gigi Buffon şi Walter Zenga, la finalul partidei dintre Cagliari şi Juventus. Cei doi s-au amuzat copios de moment galerie foto

Fotbal

Comentarii

Imagini inedite au fost surprinse de camerele de filmat, miercuri seară, pe stadionul "Sardegna Arena", la meciul dintre Cagliari şi Juventus, încheiat cu scorul de 2-0, contând pentru etapa a 37-a din Serie A.

Legendarul portar al celor de la Juventus Torino, Gigi Buffon, titular în această partidă, i-a cedat şortul de joc atacantului argentinian de la Cagliari, Giovanni Simeone, cel care i-a şi marcat un gol în acest meci. Fără inhibiţii, veteranul dintre buturile torinezilor a renunţat la şort şi şi-a continuat traseul pe teren.

La un moment dat, Gigi Buffon s-a intersectat cu un alt portar de legendă, dar retras, antrenorul celor de la Cagliari, Walter Zenga. Cei doi au fost extrem de amuzaţi de moment, şi-au şoptit pe sub mână câteva cuvinte, apoi s-au îmbrăţişat prieteneşte, trecând cu foarte multă naturaleţe de moment.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare