Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini inedite în Liga a 3-a! Portarul de la Agricola Borcea a jucat în tricoul lui Manchester City cu Rapid: "L-am cumpărat special pentru acest meci"

VIDEO | Imagini inedite în Liga a 3-a! Portarul de la Agricola Borcea a jucat în tricoul lui Manchester City cu Rapid: "L-am cumpărat special pentru acest meci"

Fotbal intern

Comentarii

Multe evenimente inedite se petrec în ligile inferioare din fotbalul românesc, iar un astfel de moment a avut loc şi la meciul Rapidului cu Agricola Borcea. Portarul oaspeţilor a jucat în tricoul lui Manchester City şi a explicat la final cum a fost posibil acest lucru.

Rapid a câştigat meciul cu Agricola Borcea, din Regie, fără probleme, 6-0, şi a mai făcut încă un pas spre promovarea în Liga a 2-a. Hlistei de două ori, Vlada, Cârstocea, Goge şi Robinho au marcat pentru giuleşteni. 

În ciuda scorului mare, cel mai interesant aspect al partidei a fost echipamentul portarului de la Borcea, care a purtat un tricou cu Manchester City. Cum s-a întâmplat acest lucru, a explicat chiar el: "Sincer să vă spun, la începutul meciului a fost o problemă, pentru că noi aveam echipamentul jucătorilor tot albastru. Dar am spus, băi, mi-am făcut echipamentul şi vreau să joc cu el. Până la urmă i-am schimbat şi ei au jucat în galben. Eu le arătasem echipamentul dinainte şi le-a plăcut. Băi, e foarte mişto şi o să se vadă mişto. Sincer să vă spun, l-am cumpărat special pentru acest meci, fiindcă sunt fan Manchester City. Mi l-am cumpărat şi mi l-am imprimat pentru acest meci", a declarat la microfonul Telekom Sport portarul Ionuţ Vreme. 

Afla mai multe despre: rapidagricola borcealiga 3 

viewscnt
Articole similare