Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Imagini înfiorătoare surprinse imediat după accidentul în care şi-a pierdut viaţa Kobe Bryant. Un biciclist a filmat totul

VIDEO | Imagini înfiorătoare surprinse imediat după accidentul în care şi-a pierdut viaţa Kobe Bryant. Un biciclist a filmat totul

Diverse

Comentarii

Noi imagini de la accidentul aviatic în care şi-au pierdut viaţa fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica sa şi alte şapte persoane.

Un biciclist a ajuns acolo la câteva momente după accidentul aviatic şi a surprins bucăţile avionului în flăcări, împrăştiate peste tot. Imaginile, înregistrate cu telefonul mobil, au fost publicate, marţi, în premieră de presa americană şi fac înconjurul lumii.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

viewscnt
Articole similare