Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini îngrijorătoare pentru Universitatea Craiova la finalul meciului cu CFR Cluj. Ce s-a întâmplat cu doi titulari

VIDEO | Imagini îngrijorătoare pentru Universitatea Craiova la finalul meciului cu CFR Cluj. Ce s-a întâmplat cu doi titulari
Comentarii

Universitatea Craiova a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, în ultima etapă din sezonul regular, dar oltenii au avut motive de îngrijorare la finalul meciului.

VIDEO Pigliacelli şi Mateiu au ieşit cu probleme de pe teren

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regular al Ligii 1. Clujenii încheie sezonul regulat pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia. Meciul din Oltenia a fost subiectul mai multor faze controversate, iar Cristi Balaj a susţinut că actuala campioană trebuia să primească o lovitură de pedeapsă.

La finalul meciului, oltenii şi-au numărat răniţii. Mirko Pigliacelli şi Alexandru Mateiu, doi dintre titularii lui Marinos Ouzounidis, au ieşit şchiopătând de pe teren. Cei doi au avut nevoie de ajutor pentru a ajunge la vestiar, iar oltenii speră acum ca problemele celor doi să nu fie serioase. 

Vestea vine după ce Elvir Koljic abia şi-a revenit după accidentarea gravă suferită în startul sezonului. Atacantul care le-a lipsit oltenilor s-a recuperat şi a fost băgat direct în primul 11 de antrenorul grec de la Universitatea Craiova. 

VIDEO Pigliacelli şi Mateiu, cu probleme după Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0

Afla mai multe despre: u craiovamirko pigliacellialexandru mateiu 

viewscnt
Articole similare