Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini memorabile de petrecerea de final a lui Juventus. Cum au fost surprinşi Ronaldo şi Georgina. Barzagli şi Allegri, îmbrăţişaţi şi cu ochii în lacrimi

VIDEO | Imagini memorabile de petrecerea de final a lui Juventus. Cum au fost surprinşi Ronaldo şi Georgina. Barzagli şi Allegri, îmbrăţişaţi şi cu ochii în lacrimi

Fotbal

Comentarii

Juventus a sărbătorit aseară alături de fani câştigarea celui de-al 35-lea titlu. Pentru câţiva dintre componenţii Bătrânei Doamne, partida cu Atalanta a fost ultima şi au avut parte de o despărţire specială.

Juventus nu a mai câştigat niciun meci după ce a devenit oficial campioană în Serie A, dar au fost multe motive de sărbătoare aseară, pe Juventus Stadium. Dincolo de trofeu, pe care jucătorii l-au sărbătorit alături de fani, în cadrul unei festivităţi speciale, Ronaldo a câştigat o destincţie personală.

La primul sezon în Serie A, portughezul a fost desemnat cel mai bun jucător al campionatului. Premiul l-a primit la pauza jocului, iar la final a putut sărbători şi alături de iubita lui, Georgina pentru ambele trofee, şi pentru titlu şi pentru cel care-l indică a fi cel mai bun din Serie A. 

Pentru Andrea Barzagli, partida cu Atalanta a fost ultima. Şi-a luat adio atât de la Juventus, cât şi de la terenul de fotbal. În tricoul Bătrânei Doamne a cucerit 16 trofee în opt ani, rămâne însă cu regretul de a nu fi cucerit Liga Campionilor, deşi a jucat două finale. La finalul festivităţii, Barzagli şi Allegri, care, de asemenea, a încheiat conturile cu Juventus, au fost surprinşi cu ochii în lacrimi. 

Juventus a cucerit titlul în Italia cu cinci etape înainte de final, după un meci cu Fiorentina, încheiat 2-1. A fost cel de-al optulea campionat consecutiv şi cel de-al 35-lea în istoria echipei. 

Afla mai multe despre: ronaldoserie abarzagliallegri 

viewscnt
Articole similare