Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini revoltătoare din Bănie! Mihai Rotaru înjură Steaua, Dinamo şi Rapid. Jucătorii n-au fost mai prejos decât patronul Craiovei

VIDEO | Imagini revoltătoare din Bănie! Mihai Rotaru înjură Steaua, Dinamo şi Rapid. Jucătorii n-au fost mai prejos decât patronul Craiovei

Fotbal intern

Comentarii

Oltenii sunt la un pas să rateze cupele europene, după doi ani la rând în care au jucat în preliminariile UEFA Europa League, dar nu par să fie afectaţi prea tare.

La petrecerea de final de an a Universităţii Craiova, finanţatorul clubului a fost în prim-plan, scandând împotriva rivalelor tradiţionale. Mihai Rotaru a fost acompaniat de primii doi căpitani ai Craiovei, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mateiu, fotbalişti care au fost doriţi în trecut de FCSB.

"Am fost în B, suntem în A, să-i dăm la **** lui Steaua. Şi lui Dinamo, şi lui Rapid, pentru că Ştiinţa n-a murit", au strigat la unison atât Mihai Rotaru, cât şi primii doi căpitani ai echipei din Bănei, Nicuşor Bancu şi Alexandru Mateiu.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Constănţenii au marcat ultimul gol în minutul 90+3 şi încheie sezonul pe locul 3.

Universitatea Craiova se clasează pe locul al patrulea la finalul campionatului şi mai poate ajunge în cupele europene doar dacă Viitorul învinge Astra Giurgiu în finala Cupei României.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare