Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini senzaţionale cu Mourinho. A rămas blocat în trafic şi a luat-o pe jos: ”Nimeni nu m-a recunoscut”

VIDEO | Imagini senzaţionale cu Mourinho. A rămas blocat în trafic şi a luat-o pe jos: ”Nimeni nu m-a recunoscut”
Comentarii

Jose Mourinho a rămas blocat în trafic cu autocarul echipei, înainte de meciul cu Juventus, din Liga Campionilor, s-a enervat, a coborât şi a luat-o la pas. Managerul lui Manchester United spune că n-a fost recunoscut de nimeni, deoarece şi-a pus o glugă pe cap.

Probleme cu traficul există şi în Manchester. Autocarul lui United a rămas blocat în circulaţie şi Mourinho susţine că echipa făcut 45 de minute de la hotel până la stadion, deşi distanţa este foarte scurtă. Portughezul a fost mai inspirat,a coborât din autocar, a luat-o pe jos şi spune că a parcurs distanţa în doar două minute:

”După cum bine ştiţi, am schimbat hotelul, am stat în cel de după colţ. Jucătorii au stat în autocar timp de 45 de minute, iar eu am luat-o pe jos cu o glugă în cap, printre fani. Nimeni nu m-a recunoscut. Eu am făcut două minute pe jos, iar jucătorii au făcut 45 de minute cu autocarul”, a explicat Jose Mourinho.

Manchester United a pierdut cu 1-0 în faţa lui Juventus, în derby-ul grupei H din Liga Campionilor. Meciul a fost transmis în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedjuventus torinoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare