Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini senzaţionale cu unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri din lume! Cum a fost surprins Mike Dean în timpul unui meci din Anglia

VIDEO | Imagini senzaţionale cu unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri din lume! Cum a fost surprins Mike Dean în timpul unui meci din Anglia

Campionate

Comentarii

Mike Dean (50 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri din Premier League, fiind considerat de fani şi cel mai amuzant (vezi în clipul de la finalul articolului de ce), însă ultima ispravă a acestuia l-a transormat într-o vedetă la nivel mondial.

Dacă majoritatea arbitrilor evită să vorbească despre preferinţele lor din lumea fotbalului şi nu s-ar expune în niciun caz arătându-şi simpatia pentru o formaţie, Mike Dean intră în o cu totul altă categorie.

Centralul de 50 de ani a fost în galeria celor de la Tranmere Rovers, în partida din play-off-ul de promovare în Ligue One (a treia liga a Angliei) cu Forest Green, scor 1-1, iar imaginile cu acesta comportându-se ca un ultras după fluierul final au devenit virale.

Tranmere s-a calificat în finala play-off-ului de promovare după 1-0 şi 1-1 cu Forest Green, însă Mike Dean a fost cel care a furat "show-ul". Iată cum a sărbătorit calificarea favoriţilor.



 

VIDEO - CELE MAI AMUZANTE MOMENTE ALE LUI MIKE DEAN ÎN PREMIER LEAGUE

Afla mai multe despre: mike deanarbitrupetrecere 

viewscnt
Articole similare