Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Aurel Beldeanu a ajuns la Spitalul Judeţean. Diagnostic crunt primit de fostul internaţional. IMAGINI ŞOCANTE

VIDEO | Aurel Beldeanu a ajuns la Spitalul Judeţean. Diagnostic crunt primit de fostul internaţional. IMAGINI ŞOCANTE

U Craiova

Momente de panică la biserica Sfântul Ilie din Craiova, după ce lui Aurel Beldeanu, fost coleg cu Ilie Balaci în echipa Ştiinţei, i s-a făcut rău şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Dolj. Incidentul a avut loc în momentul în care slujba ţinută pentru Ilie Balaci se încheiase, iar sicriul urma să fie dus la stadionul Ion Oblemenco.

UPDATE 19:30 | Însoţit de fostul său coleg de la Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, Aurel Beldeanu a fost consultat de către medicii de la Spitalul Judeţean Dolj. Va rămâne internat peste noapte, iar mâine va fi supus unor noi investigaţii.

UPDATE 18:30 | Fostul internaţional se află în aceste momente la Unitatea de Primiri Urgenţe, acolo unde i s-a făcut un examen computer tomograf. Din informaţiile Telekom Sport, lui Aurică Beldeanu i s-ar fi descoperit o tumoră pe creier. Un reprezentant al Spitalului Judeţean a declarat că starea fostului fotbalist este stabilă.

UPDATE 17:50 | Conform ultimelor informaţii, starea lui Aurel Beldeanu este în acest moment stabilă, dar medicii rămân rezervaţi.


Totul s-a petrecut cu puţin timp înainte ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci să fie transportat la stadionul Ion Oblemenco.

Din primele informaţii, se pare că fostul mijlocaş, acum în vârstă de 67 de ani, a avut simptome care ar fi indicat un preinfarct, urmat de o semipareză.

"Parcă suntem blestemaţi!"

În cursul zilei de ieri, Beldeanu s-a numărat printre primii colegi ai lui Ilie Balaci din echipa Craiovei Maxima care au ajuns la locuinţa fostului mare internaţional român. Extrem de afectat, acesta îşi exprima convingerea că echipa Ştiinţei a fost lovită de un blestem, în condiţiile în care Balaci este al patrulea component plecat prematur dintre noi, după Zoli Crişan, Costică Ştefănescu şi Nicolae Tilihoi.

"Prima dată am crezut că cineva vrea să facă o glumă proastă, dar realitatea ne contrazice! Mare păcat! Ilie a fost un mare fotbalist.

La 62 de ani... Parcă suntem blestemaţi! Tilihoi, săracul, s-a dus şi el la 62 de ani. Din Craiova Maxima, Zoli (n.r. Zoltan Crişan), Ştefănescu. Şi uite aşa!"
, declara Aurel Beldeanu.

Campion al României în două rânduri cu Universitatea Craiova, Beldeanu a jucat aproape un deceniu în culorile alb-albastre.

18 meciuri în echipa naţională a României a jucat Beldeanu, între 1973-1981, pentru care a înscris patru goluri

194 şi 17 goluri a strâns Aurel Beldeanu în tricoul Universităţii Craiova, pentru care a evoluat între 1976 şi 1985

6 - şase trofee a cucerit Beldeanu în tricoul Ştiinţei: două titluri de campion şi patru Cupe ale României

Rămâi pe www.telekomsport.ro pentru mai multe informaţii

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta