Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini şocante cu genunchiul lui Ianis şi prima reacţie a mijlocaşului: ”Nu ştiu de ce sunt lăsaţi să joace în România! Viera îmi râdea în faţă”

VIDEO | Imagini şocante cu genunchiul lui Ianis şi prima reacţie a mijlocaşului: ”Nu ştiu de ce sunt lăsaţi să joace în România! Viera îmi râdea în faţă”

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi a avut un discurs dur după intrarea extrem de urâtă a lui Viera asupra sa. Mijlocaşul Viitorului spune că Viera nici măcar nu şi-a cerut scuze şi i-a râs în faţă după acel fault.

Meciul dintre Sepsi şi Viitorul a fost marcat şi de un eveniment controversat. În minutul 47, Viera a sărit cu crampoanele pe genunchiul lui Ianis Hagi, dar arbitrul Marcel Bârsan nici măcar n-a dat fault. Ianis Hagi dezvăluie şi alte lucruri care s-au întâmplat pe teren, între el şi Viera, după acel fault:

”Nu credeam că un jucător poate să intre într-un asemenea hal, să intre să-ţi rupă piciorul şi să nu se dea nimic. După aceea, să-ţi râdă în faţă pe teren şi să nu-şi ceară scuze. Îmi pare rău că sunt astfel de jucători în România. Nu ştiu ce de sunt lăsaţi să joace în România, dar nu sunt eu în măsură să vorbesc. Duelurile celelalte au fost normale, este fotbal. Toţi ştim că fotbalul la cel mai înalt nivel este la intensitate maximă, este la limită. Dar să încerci să-i rupi piciorul adversarului, nu agreez acest lucru. La fazele fixe, se întorcea şi-mi râdea în faţă. Asta este, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mai pot juca fotbal”, a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare