Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini şocante! Fotbalistul Fredy Guarin, scos din casă de poliţie şi arestat, plin sânge, după ce şi-a atacat părinţii!

VIDEO | Imagini şocante! Fotbalistul Fredy Guarin, scos din casă de poliţie şi arestat, plin sânge, după ce şi-a atacat părinţii!
Comentarii

Fostul internaţional columbian Fredy Guarin, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat, joi, după ce şi-a agresat părinţii în localitatea Envigado, a anunţat poliţia locală, potrivit presei.

Autorităţile din localitatea columbiană au fost alertate printr-un apel telefonic în care erau denunţate violenţe domestice, iar în timpul intervenţiei, poliţiştii l-au găsit pe Guarin bătându-se cu părinţii săi, a declarat generalul Jorge Vargas, director al poliţiei naţionale. Potrivit Marca, Guarin, care este legitimat la Millonarios, a cerut liber câteva zile din cauza unor probleme personale.

În momentul în care a fost arestat, fotbalistul era sub influenţa unor substanţe, menţionează jurnalul spaniol . “Şi-a atacat părinţii, care au cerut ca el să fie ridicat de poliţie”, a afirmat generalul de poliţie.

Guarin este legitimat la echipa Millonarios la începutul acestui an.

Afla mai multe despre: fredy guarinvideoviolenta domesticacolumbiaarestare 

viewscnt
Articole similare