Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini spectaculoase. Încă o echipă din Liga 1 se va muta pe un stadion nou. Lucrările avansează foarte rapid

VIDEO | Imagini spectaculoase. Încă o echipă din Liga 1 se va muta pe un stadion nou. Lucrările avansează foarte rapid

Superliga

Comentarii

Sepsi a prezentat câteva imagini spectaculoase cu viitorul stadion, care ar urma să fie inaugurat în noiembrie 2020. Lucrările sunt destul de avansate, astfel că termenul ar putea fi respectat.

Sepsi continuă să investească în infrastructură. Cu bani de la guvernul Ungariei, echipa din Sfânut Gheorghe îşi construieşte o nouă arenă. Aceasta va avea 8.000 de locuri şi ar urma să fie inaugurată în noiembrie 2020. Costurile totale pentru noul stadion sunt de aproximativ 15 milioane de euro.

Guvernul maghiar va finanţa construirea unui întreg complex sportiv

Investiţiile în infrastructura sportivă din Sfântu Gheorghe nu se vor opri însă aici. Pe lângă un nou stadion nou, guvernul Ungariei va finanţa şi ridicarea unei săli de sport, a unui patinoar, a unui teren pentru atletism, dar şi construirea mai multe terenuri pentru copii şi juniori.

”La Sfântu Gheorghe se fac lucruri deosebite. Avem un stadion care e în lucru. Va avea 8.000 de locuri. Îl vom inaugura în noiembrie 2020. Se investeşte mult în infrastructură, în terenuri şi în academie. Vrem să construim o echipă puternică”, spunea Cornel Şfaiţer la finalul lui 2019.

Afla mai multe despre: stadion sepsi 

viewscnt
Articole similare