Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini stupefiante înaintea meciului Al Hilal - Al Ettifaq! Gomis a leşinat la încălzire şi medicii au intervenit imediat

VIDEO | Imagini stupefiante înaintea meciului Al Hilal - Al Ettifaq! Gomis a leşinat la încălzire şi medicii au intervenit imediat
Comentarii

Bafetimbi Gomis (35 de ani), atacantul lui Al Hilal, şi-a îngrozit colegii la încălzirea dinaintea meciului cu Al Ettifaq. Fotbalistul francez a leşinat la încălzire.

Clipe de groază înaintea meciului Al Hilal - Al Ettifaq, din prima ligă a Arabiei Saudite. Gomis a leşinat la încălizre şi medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Atacantul francez suferă de sincopă vasovagală şi a avut o nouă criză pe teren.

Nu e prima dată când Gomis are astfel de criză. S-a întâmplat chiar ca atacantul francez să leşine în timpul meciurilor oficiale.

Răzvan Lucescu s-a despărţit de Al Hilal în urmă cu aproximativ o săptămână.

pic.twitter.com/W9hAFZntlI

Ce este sincopa vasovagală

Sincopa vasovagală este cea mai frecventă cauză a leşinului şi reprezintă un răspuns exagerat al corpului la anumiţi stimuli . Termenul “vasovagal” face referire la efectul nervul vag -care controlează inima şi sistemul digestiv - asupra inimii şi vaselor sanguine. Un răspuns emoţional puternic - ca de exemplu, vederea de sânge sau o emoţie puternică - determină o scădere bruscă a ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale, cu reducerea sângelui care ajunge la creier şi, în consecinţă, pierderea scurtă a cunoştinţei. Poate fi ilustrată prin scena clasică din filme când un personaj primeşte o veste cutremurătoare şi cade din picioare.

Afla mai multe despre: al hilalgomislesinvideo 

viewscnt
Articole similare