Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini superbe de lângă stadionul lui Bayern Munchen. Traseul mai puţin ştiut de suporteri

VIDEO | Imagini superbe de lângă stadionul lui Bayern Munchen. Traseul mai puţin ştiut de suporteri
Comentarii

Suporterii care asistă la meciurile pe care Bayern Munchen le dispută pe teren propriu au ca variantă de acces la stadion un traseu prin mijlocul naturii. Emil Grădinescu, cel care va comenta semifinala Bayern - Real Madrid, transmisă în direct de Telekom Sport 1, l-a testat şi a rămas foarte încântat.

Stadionul lui Bayern este construit în afara oraşului, aproape de un nod de autostradă, la aproximativ 7 kilometri de centrul oraşului. Accesul se face uşor, cu autocare, maşini persoanale sau cu trenul. Dar suporterii iubitori de natură au la dispoziţie şi un traseu pitoresc.

Este vorba despre o alee prin mijlocul unei păduri de lângă Munchen. Traseul până în centru este de aproximativ 7 kilometri, iar Emil Grădinescu - trimisul Telekom Sport la Munchen - l-a testat în timp ce se întoarcea de la activităţile de presă susţinute înainte de Bayern - Real Madrid. Peisajul este încântător, un refugiu de sălbăticie lânga unul dintre cele mai mari oraşe din Germania.

Bayern Munchen - Real Madrid, prima manşă din semifinalele Ligii Campionilor, se joacă în această seară, de la 21:45, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: bayern munchenreal madridliga campionilor 

viewscnt
Articole similare