Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini teribile din Franţa! Fanii lui Lille au intrat pe teren şi s-au bătut cu jucătorii: ”Nu înţeleg de ce au făcut aşa ceva”

VIDEO | Imagini teribile din Franţa! Fanii lui Lille au intrat pe teren şi s-au bătut cu jucătorii: ”Nu înţeleg de ce au făcut aşa ceva”

Ligue 1

Comentarii

Suporterii echipei Lille au invadat terenul Stadionului Pierre-Mauroy şi i-au lovit pe jucătorii echipei gazdă, după ce aceştia au remizat, scor 1-1, cu Montpellier, în etapa a XXIX-a din Ligue 1.

După fluierul de final, zeci de fani au pătruns pe gazon şi i-au agresat verbal şi fizic pe jucătorii echipei lor favorite, care nu au apucat să ajungă la vestiare. Forţele de ordine au fost surprinse şi au reacţionat cu întârziere. Cu greu, acestea au reuşit să formeze un baraj la intrarea la vestiare, ca fotbaliştii să poată părăsi terenul. "Dacă retrogradăm, vă retrogradăm", au scandat fanii furioşi.

"Nu le înţeleg reacţia. Au reacţionat ca şi cum s-ar fi terminat campionatul şi am fi retrogradat deja, dar mai sunt nouă meciuri. Deşi ei nu mai cred în noi, noi credem încă", a declarat căpitanul Ibrahim Amadou.

Conducerea lui Lille promite măsuri dure împotriva vinovaţilor de incidentele de sâmbătă. "Nu va fi nico toleranţă. Dacă sunt acte de violenţă, le vom izola şi le vom sancţiona", a declarat directorul general al clubului, Marc Ingla, care a adăugat că sunt 200 de camere video pe arenă, una dintre cele mai moderne din Europa.

Lille este pe locul 19, penultimul, retrogradabil, cu 28 de puncte, la egalitate cu Troyes, de pe locul 18, care duce la baraj şi doar la un punct de Toulouse, de pe locul 17, care asigură menţinearea în prima ligă.

Afla mai multe despre: lillefanivideoscandalfranta 

viewscnt
Articole similare