Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Imagini uluitoare cu Lionel Messi! Starul Barcelonei a fost hărţuit sexual în timpul unui interviu acordat în Argentina

VIDEO Imagini uluitoare cu Lionel Messi! Starul Barcelonei a fost hărţuit sexual în timpul unui interviu acordat în Argentina

Lionel Messi

Comentarii

Cotidianul MARCA a dat publicităţii nişte imagini absolut scandaloase cu Lionel Messi din 2005.

Argentinianul care a scris istorie pentru Barcelona a fost invitatul emisiunii "No hay 2 sin 3" de la canalul argentinian, Canal 9.

Emisiunea a avut loc în 2005, iar Leo Messi, care la acea vreme avea doar 18 ani, a fost victima unor glume cu tentă sexuală din partea prezentatorilor. Imaginile prezentate de cotidianul MARCA par imposibil de descris acum.

Emisiunea "No hay 2 sin 3" a rulat la canalul menţionat între 2004 şi 2006 şi avea un caracter umoristic. Era recunoscută la acea vreme pentru audienţa mare pe care o genera în Argentina.

In chiar primul an de emisie, "No hay 2 sin 3" a primit premiul Martin Fierro pentru cel mai bun program de umor din Argentina. Pe parcursul show-ului, Lionel Messi pare că nu ştie exact la ce s-a "înhămat". Prezentatorii îl provoacă la diverse glume cu tentă sexuală, iar ulterior îi pun chiar şi întrebări personale, despre el sau coechipierul său de atunci, Ronaldinho Gaucho.

 

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare