Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile care nu s-au văzut la TV. Ce gest a făcut Leo Messi după umilinţa trăită pe Anfield: "Asta spune totul"

VIDEO | Imaginile care nu s-au văzut la TV. Ce gest a făcut Leo Messi după umilinţa trăită pe Anfield: "Asta spune totul"
Comentarii

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a refuzat să stea de vorbă cu presa după ce catalanii au fost eliminaţi de Liverpool în semifinalele Ligii Campionilor.

La finalul meciului pierdut de Barcelona cu scorul de 4-0, starul argentinian i-a ignorat pe jurnalişti, grăbindu-se să părăsească stadionul pe care a trăit probabil cea mai mare umilinţă din carieră.

"Faţa lui Messi spune totul", titrează Sport, ziarul de casă al Barcelonei, care a publicat imaginile respective.

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

Au marcat: Origi '7, '79, Wijnaldum '54, '56.

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare