Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile care nu s-au văzut la TV. Cum a apărut conflictul dintre Petrescu şi Djokovic. Panduru: ”Aici e supărare mult mai mare”. EXCLUSIV

VIDEO | Imaginile care nu s-au văzut la TV. Cum a apărut conflictul dintre Petrescu şi Djokovic. Panduru: ”Aici e supărare mult mai mare”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Conflictul dintre Dan Petrescu şi Damjan Djokovic a fost surprins în detaliu de operatorul Telekom Sport. Mijlocaşul lui CFR Cluj a refuzat orice gest de împăcare făcut de Dan Petrescu, la finalul succesului cu Astra.

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 cu Astra, dar fluierul final a scos la suprafaţă multe tensiuni. Printre ele, cele dintre Damjan Djokovic şi Dan Petrescu. Mijlocaşul de 29 de ani a fost schimbat în minutul 73, dar în acel moment n-a părut deranjat de hotărârea pe care a luat-o Dan Petrescu.

Cu toate acestea, după ce s-a terminat meciul, Djokovic a lăsat de înţeles că între el şi Dan Petrescu există un conflict. Antrenorul campioanei României s-a dus ţintă să-l consoleze şi să-l îmbrăţişeze pe jucătorul său, dar Djokovic n-a cedat în niciun moment şi a refuzat orice urmă de împăcare. Operatorul Telekom Sport a surprins toată scena.

Panduru, despre conflictul Djokovic - Petrescu: ”Ceva s-a întâmplat acolo”

Basarab Panduru este de părere că tensiunile dintre Djokovic şi Petrescu sunt mult mai serioase. Fostul mijlocaş al lui Benfica Lisabona spune că schimbarea lui Djokovic, din minutul 73, n-ar fi putut să fie un motiv care să-l supere atât de mult pe Damjan Djokovic. Pe de altă parte, Panduru susţine că Dan Petrescu va lua măsuri dacă jucătorul său va continua să aibă aceeaşi atitudine:

”Mi se pare că e supărare mult mai mare decât de o schimbare aici. Adică Djokovic nu te bagă în seamă deloc. Nu cred că e doar pentru o schimbare, ceva s-a întâmplat acolo. Nici Dan Petrescu nu se duce la oricine aşa, dar nici Djokovic nu poate să aibă reacţia asta. Ştii că nu prea ai multe şanse dacă faci lucrurile astea cu Petrescu”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare