Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile care nu s-au văzut la TV. Jandarmii au intervenit în forţă în peluza Stelei şi au folosit gaze lacrimogene, deşi fanii nu s-au manifestat violent

VIDEO | Imaginile care nu s-au văzut la TV. Jandarmii au intervenit în forţă în peluza Stelei şi au folosit gaze lacrimogene, deşi fanii nu s-au manifestat violent

Fotbal intern

Comentarii

Un clip filmat din tribune arată cum jandarmii folosesc gaze lacrimogene pentru a evacua o parte din peluza Stelei, deşi ultraşii aflaţi în acea zonă nu au provocat incidente.

Derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid, scor 1-3, a fost marcat şi de câteva incidente grave. Mai întâi, un suporter rapidist a pătruns pe teren şi a mers până în dreptul peluzei în care se aflau suporterii Stelei. Apoi, câţiva suporteri stelişti au pleca din peluză spre tribuna a II-a, pentru a captura o pânză pe care scria ”FCSB=Steaua”.

A fost prima intervenţie în forţă a jandarmilor, care, în loc să-i izoleze pe cei care au provocat scandalul, au împrăştiat gaze lacrimogene în acea zonă de la tribuna a II-a. Drept urmare, mai mulţi suporteri, printre care femei şi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O nouă intervenţie în forţă a jandarmilor s-a petrecut cu 10 minute înainte de finalul meciului. De această dată, în peluza Stelei, în colţul dinspre zona VIP. Într-un filmuleţ urcat pe Youtube de Asociaţia Steliştilor 1947, se observă cum jandarmii evacuează acel colţ de peluză. Partea interesantă este că nu se observă vreun comportament agresiv al suporterilor, care să justifice intervenţia de o asemenea manieră.



Practic, jandarmii împing ultraşii înspre căile de evacuare şi folosesc din abundenţă gaze lacrimogene, deşi suporterii nu dau semne că ar avea vreun comportament violent.

Afla mai multe despre: csa steauaacademia rapidjandarmiliga 4 

viewscnt
Articole similare