Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile care rămân în istorie! Ştefan Radu, jucătorul cu cele mai multe partide jucate pentru Lazio. Juventus s-a încurcat. Rezumatele zilei din Serie A

VIDEO | Imaginile care rămân în istorie! Ştefan Radu, jucătorul cu cele mai multe partide jucate pentru Lazio. Juventus s-a încurcat. Rezumatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Fotbalistul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a stabilit un record la meciul de sâmbătă cu Spezia, scor 2-1, din Serie A, el devenind jucătorul cu cele mai multe partide jucate pentru gruparea italiană: 402. Tot sâmbătă, Dennis Man a marcat pentru Parma, în remiza 2-2 cu Benevento.

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A. Ştefan Radu a intrat în istoria lui Lazio

Lazio - Spezia 2-1

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Ştefan Radu. Fundaşul român a îmbrăcat tricoul lui Lazio pentru a 402-a oară şi a devenit jucătorul cu cele mai multe prezenţe în istoria clubului roman. Golurile din meciul cu Spezia au venit în repriza a doua: Lazzari a deschis scorul pe Olimpico. Verde a egalat cu 20 de minute înainte de final cu o execuţie senzaţională. Caicedo i-a adus victoria lui Lazio cu un penalty transformat în final.

Benevento - Parma 2-2

Denis Man a marcat primul său gol pentru Parma şi a fost unul care păstrează speranţe de salvare pentru echipa sa. Internaţionalul român a punctat pentru 2-2, cu un şut superb, în ultimele minute ale meciului de la Benevento. Imediat, Man a avut şi ţansa lui 3-2, dar a trimis peste poartă. Glik a stabilit scorul pauzei, 1-0 pentru gazde. Kurtic a egalat în partea a doua pentru Parma. Moldoveanul artur Ioniţă a readus-o în avantaj pe Benevento. Mihăilă a intrat şi el în final. Cu acest punct, Parma rămâne penultima, dar este la doar patru puncte de salvare.

Sassuolo - AS Roma 2-2

Cu Vlad Chiricheş titular, Sassuolo a remizat acasă cu Roma. Lorenzo Pellegrini a deschis scorul pentru echipa din capitală din penalty. Traore a egalat pentru prima dată pentru neroverdi. Bruno Peres a înscris pentru prima dată în acest sezon şi a adus-o din nou în avantaj pe Roma. Tânărul Raspadori a salvat punctul pentru Sassuolo, care e liniştită la mijlocul clasamentului. La Roma situaţia e mai complicată: e în afara locurilor de Europa.

AC Milan - Sampdoria 1-1

Milan a călcat din nou greşit acasă şi îşi poate lua adio de la titlu.Veteranul Quagliarella a deschis scorul pe San Siro. Imediat, Adrien Silva a fost eliminat, iar Milan a sperat. Hauge a reuşit să egaleze în final. Kessie a lovit bara în prelungiri, iar rosonerii au rămas la cinci puncte în spatele lui Inter, care are două meciuri mai puţin.

Torino - Juventus 2-2

Juventus a făcut şi ea un nou pas greşit în Serie A. Bătrâna Doamnă a scos doar un punct din derby della Mole, deşi Chiesa a deschis repede scorul. Taurii au avut o reacţie fantastică. Sanabria a restabilit egalitatea la jumătatea primei reprize şi tot el a făcut 2 la 1 la doar 12 secunde de la reluare. Torino a fost la zece minute de prima victorie în derbyul oraşului  după şase ani. Ronaldo a restabilit egalitatea şi a închis tabela la 2-2 cu un gol care în primă fază a fost anulat. Arbitrajul video i-a acordat reuşita portughezului, care a ajuns la 24 de goluri în actuala stagiune.

Bologna - Inter 0-1

Inter a mai făcut un pas către al 19-lea titlu din istorie, primul după o aşteptare de 11 ani. A învins-o pe Bologna cu 1-0, cu golul lui Lukaku din prima repriză. Nerazurii s-au distanţat acum la opt puncte în fruntea clasamentului şi au şi un meci mai puţin disputat. 

Atalanta - Udinese 3-2

Cagliari - Verona 0-2

Genoa - Fiorentina 1-1

Napoli - Crotone 4-3

 

Afla mai multe despre: stefan radulaziostefan radu record lazioparmarezumate serie agol dennis man italiagol dennis mandennis man 

viewscnt
Articole similare