Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile dezolării în Ştefan cel Mare. Rednic zbiară, dar n-are cine să-l audă

VIDEO | Imaginile dezolării în Ştefan cel Mare. Rednic zbiară, dar n-are cine să-l audă
Comentarii

Tribunele din Ştefan cel Mare au fost şi mai goale decât în ultima vreme, marţi seară la meciul cu CFR Cluj. Doar Peluza Cătălin Hîldan a fost ceva mai populată.

Nici 800 de oameni nu au fost să vadă meciul pe care Dinamo l-a jucat în faţa campioanei CFR. Cei care s-au încumetat au plecat, evident, dezamăgiti, după cel de-al şaselea meci fără victorie pe teren propriu. 

În Peluza Cătălin Hîldan au fost ceva mai mulţi oameni, în jur de 300, dar uneori mai tare s-a auzit antrenorul Mircea Rednic, urlând la jucători. 

"Cât timp nu ai rezultatele pe care le doresc fanii, va fi foarte greu să îi aducem alături de noi", a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport. 

La rândul lui, Mircea Rednic a declarat: "Eu am răbdare. Am răbadare, am experienţă. Suporterii trebuie să aibă răbdare"

Înfrângerea în faţa celor de la CFR Cluj o poate duce pe Dinamo pe penultimul loc în Liga I după această etapă, iar suporterii au reacţionat. Printre cântece de susţinere le-au cântat din nou ironic: "Campionii, campionii!" şi le-au cerut şi să plece: "Unul câte unul vă tiraţi, vă tiraţi" a sunat scandarea. 

 

Afla mai multe despre: dinamoştefan cel maregaleriepeluza cătălin hîldanliga irednic 

viewscnt
Articole similare