Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile la care visa toată România! Halep a ratat cel mai mare premiu din istoria Australian Open. Cum a sărbătorit Osaka

VIDEO | Imaginile la care visa toată România! Halep a ratat cel mai mare premiu din istoria Australian Open. Cum a sărbătorit Osakagalerie foto

Tenis

Comentarii

La o zi după ce a câştigat Australian Open, Naomi Osaka a mers pe plajele din Melbourne pentru a se fotografia cu al doilea său trofeu de Grand Slam.

La 21 de ani, Naomi Osaka a încasat cel mai mare premiu oferit femeilor la Australian Open. Nipona a primit 4,1 milioane de dolari australieni, aproximativ 2.95 milioane de dolari americani. Osaka a fost invitată de organizatorii de la Australian open să se fotografieze cu trofeul în oraş. Nipona a ales plajele din Melbourne.

 

Dacă Simona Halep ar fi câştigat finala şi ar fi încasat premiul, ar fi depăşit pragul de 30 de milioane de dolari câştigate în carieră. Înainte de startul Australian Open, Simona Halep avea premii totale în valoare de 28.150.000 de dolari. La Melbourne, pentru parcursul până în optimi a primit un cec în valoare de 230.000 de dolari şi a ajuns la un total, de-a lungul carierei, de 28.380.000 de dolari. 

 

Simona Halep a jucat de cinci ori împotriva japonezei. Simona conduce cu 4-1. Ultima întâlnire a fost anul trecut la Roma, când Halep s-a impus cu 6-0, 6-1.

Naomi are mamă japoneză şi tată haitian. Îi plac filmele de animaţie, iar pentru că era timidă, antrenorul ei Sascha Bajin s-a folosit de aceste filmuleţe pentru a relaţiona cu ea

Naomi Osaka are o soră mai mare care joacă tenis, iar cele două au evoluat împreună la dublu. Naomi are cetăţemie americană şi japoneză. Când era junioară a fost refuzată de programul federaţiei americane de tenis, iar de la 13 ani, tatăl ei a inclus-o pe ea şi pe sora ei în programul federaţiei japoneze.

Este fan Serena Williams şi Roger Federer. Când era adolescentă, Naomi Osaka avea postere cu Serena, iar în 2018 a învins-o în finala de la US Open.

Japoneza este şi o sportivă superstiţioasă. A povestit că la turneele de Grand Slam are acelaşi mic-dejun, timp de două săptămâni

 Galerie foto

Afla mai multe despre: naomi osakasimona haleppremiuaustralian open,  

viewscnt
Articole similare