Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile săptămânii în cupele europene! Un jucător polonez a dat gol şi s-a accidentat incredibil cât sărbătorea

VIDEO | Imaginile săptămânii în cupele europene! Un jucător polonez a dat gol şi s-a accidentat incredibil cât sărbătorea
Comentarii

În duelul dintre Legia Varşovia şi Flora Tallinn, Bartosz Kapustka a deschis scorul în minutul 3 şi s-a accidentat imediat după, cât se bucura.

În duelul dintre Legia Varşovia şi Flora Talinn, Bartosz Kaputska a oferit faza zilei. Polonezul, repatriat după un transfer eşuat la Leicester, a deschis scorul în minutul 3 al partidei, spre încântarea sa şi a suporterilor. Însă, cât se bucura, mijlocaşul ofensiv s-a accidentat şi nu a mai putut să continue.

Imaginile săptămânii în cupele europene!

Marea favorită înainte de meci, Legia a fost la un pas să se facă de râs. Flora a egalat în minutul 53 şi a fost aproape de o remiză nesperată, însă portughezul Guimaraes Lopes a adus victoria echipei din Varşovia, în minutele de prelungiri ale meciului.

În vârstă de 24 de ani, Bartosz Kaputska a revenit în ţara natală în 2020, după trei ani. Polonezul fusese cumpărat de Leicester în 2017, de la Cracovia, pentru cinci milioane de euro, dar a dezamăgit pe King Power Stadium. După împrumuturi eşuate la Freiburg, în Germania, şi OH Leuven, în Belgia, Kaputska a revenit în Polonia, liber de contract, la Legia Varşovia.

Afla mai multe despre: calificări champions leaguelegia varşoviabartosz kaputskalegia flora tallinn 

viewscnt
Articole similare