Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile serii după ce CFR Cluj a cucerit titlul Ligii 1! Omrani a ajuns în faţa camerelor TV şi a arătat telefonul. Surpriză: cu cine vorbea atacantul

VIDEO | Imaginile serii după ce CFR Cluj a cucerit titlul Ligii 1! Omrani a ajuns în faţa camerelor TV şi a arătat telefonul. Surpriză: cu cine vorbea atacantul

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorii şi staff-ul lui CFR Cluj au dat startul bucuriei pe "Ion Oblemenco", iar camerele TV au captat câteva imagini fabuloase cu Billel Omrani.

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 1-3 (Nistor 10/ Vinicius 36, Boli 56, Deac 77)

Atacantul lui CFR Cluj a fost titular şi a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui Dan Petrescu în acest sezon. Un alt jucător important de la CFR Cluj, Damjan Djokovic, a lipsit din lot, din cauza rezultatelor de COVID-19, dar colegii s-au asigurat că mijlocaşul se bucură din plin. 

La finalul meciului, Omrani a venit în faţa unui operator şi i-a arătat telefonul. Francezul se afla într-o discuţie cu Damjan Djokovic, bucuros şi el pentru un nou moment istoric pentru clubul CFR Cluj. Mijlocaşului i-au fost prezentate şi medaliile de campion, iar colegii se vor asigura că una va ajunge şi la gâtul croatului. 

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

Campioana CFR Cluj  va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor, urmând să joace în primul tur preliminar. Universitatea Craiova, locul doi, va evolua în primul tur preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovadamjan djokovicbillel omrani 

viewscnt
Articole similare