Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îmbrăţişări călduroase între Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală, la Buftea. Va reuşi să-l convingă pe MM să se întoarcă la FCSB?

VIDEO | Îmbrăţişări călduroase între Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală, la Buftea. Va reuşi să-l convingă pe MM să se întoarcă la FCSB?

Fotbal

Comentarii

Echipa naţională de fotbal sub 18 ani a României a disputat, astăzi, o partidă amicală împotriva formaţiei similare a Slovaciei, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea.

Numeroase personalităţi din fotbalul românesc s-au întâlnit, marţi, să-i vadă la lucru pe tinerii jucătorii selecţionaţi de Daniel Oprescu pentru a luat parte la această acţiune. Printre ei, fostul conducător de la FCSB, Mihai Stoica, preşedintele celor de la FCSB, Valeriu Argăseală, antrenorul celor de la Rapid, Daniel Pancu, selecţionerul echipei naţionale U21 a României, Mirel Rădoi, membrii comisiei tehnice a FRF, Ţiţi Dumitriu şi Ionel Augustin sau managerul sportiv al loturilor naţionale, Lucian Sânmărtean.

De departe cea mai emoţionantă revedere a fost între MM Stoica şi Valeriu Argăseală, cei doi buni prieteni care au colaborat excelent la FCSB. Şi după cum anunţă frenetic Gigi Becali, este o chestiune de timp până vor "lupta" din nou sub acelaşi stindard.

"Chiar dacă a plecat, eu nu sunt supărat pe el. Eu acum nu-l mai chem niciodată înapoi că a părăsit corabia la greu, dar ca prieten nu pot să-l las şomer. Îi dau şi calde, îi dau şi reci. Îl mai las să-l perpelesc puţin", a declarat Gigi Becali, marţi, la ProX.

Cei doi s-au îmbrăţişat călduros, s-au bătut pe spate şi s-au întreţinut minute bune, semn că nu s-au mai întâlnit de ceva vreme. MM Stoica a fost mai precaut la vederea camerelor şi şi-a acoperit gura cu mâna pe toată perioada dialogurilor purtate cu oamenii din fotbalul românesc. Nu ştim dacă a avut de desecretizat informaţii, însă a ţinut să fie atent la detalii. Rămâne de văzut dacă MM Stoica va accepta să se întoarcă la FCSB, sub coordonarea lui Gigi Becali, a lui Valeriu Argăseală, şi mai nou, a "numărului 1 din club", Alexandru Tudor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare