Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Îmi doresc de mic copil”. La ce visează Moruţan în cantonamentul FCSB-ului din Spania. Reacţia mijlocaşului după remiza cu Lokomotiv

VIDEO | „Îmi doresc de mic copil”. La ce visează Moruţan în cantonamentul FCSB-ului din Spania. Reacţia mijlocaşului după remiza cu Lokomotiv

FCSB

Comentarii

FCSB turează motoarele în cantonamentul din Spania. După trei meciuri disputate, roş-albaştrii au un palmares de o victorie, o remiză şi o înfrângere. Vicecampioana României şi-a măsurat forţele până acum cu FC Basel, FC Karlsruher şi Lokomotiv Moscova.

FCSB va disputa ultimul amical al iernii în compania lui Jeonbuk Hyundai, pe 22 ianuarie. După testul susţinut în compania sud coreenilor, roş-albaştrii vor reveni în România pentru primul meci oficial din 2020.

Pe 2 februarie, FCSB are meci în Gruia împotriva campioanei en-titre şi a liderului la zi din Liga 1, CFR Cluj.

„Suntem foarte fericiţi că nu am pierdut astăzi, ne pregătim, vrem să facem cantonamentul foarte bine şi în primul meci să începem cu dreptul. A fost un adversar foarte bun, joacă în Champions League, ne-a pus foarte mari probleme, dar ne-am ridicat la nivelul lor şi am făcut un meci bun. 

Ne place cum jucăm, suntem jucători combinativi. Trebuie să fim mai atenţi, astăzi aşa a fost să fie, să luăm trei goluri, dar pe viitor trebuie să fim foarte atenţi şi să nu mai luăm niciun gol. 

Eu vreau să îmi fac treaba foarte bine, asta am eu cel mai bun, driblingul şi vreau să îl pun în valoare. 

(De Gnohere)
„Bizonul” a fost un jucător foarte bun care o să ne ajute şi pe viitor. Îl aşteptăm lângă noi şi cred că o să ne ajute şi anul acesta. 

(De Rădoi şi Mutu)
Au fost doi jucători foarte buni ai României, ne motivează că sunt lângă noi, să demonstrăm că suntem jucători foarte buni şi să ne vadă pentru loturile naţionale.Trebuie să muncesc în fiecare zi şi pe viitor vreau să fiu şi eu la echipa naţională.

(De CFR Cluj)
Acesta e obiectivul nostru, primul meci să îl începem foarte bine şi să îl câştigăm.

Mă simt bine, dar încă nu am demonstrat nimic. Trebuie să mai demonstrez mult şi la finalul sezonului tragem o linie. 

Normal că ne dorim să câştigăm cu CFR, e un pas înainte dacă vom câştiga, dar trebuie să fim concentraţi. 

Îmi doresc de mic copil să fiu campion, anul acesta sunt foarte aproape şi o să trag cât pot eu de mult ca să fiu campion, a declarat Olimpu Moruţan la finalul amicalului FCSB - Lokomotiv Moscova.

 

Afla mai multe despre: morutanfcsbamicallokomotiv 

viewscnt
Articole similare