Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Îmi place Croaţia, dar va câştiga Franţa!” Asta este previziunea lui Ioan Andone înaintea marii finale de duminică

VIDEO | ”Îmi place Croaţia, dar va câştiga Franţa!” Asta este previziunea lui Ioan Andone înaintea marii finale de duminică

Cupa Mondială

Comentarii

Ioan Andone a urmărit atent parcursul Croaţiei. 90 de minute jucate în plus şi 116 kilometri alergaţi mai mult are selecţionata antrenată de Zlatko Dalic. Croaţia a disputat prelungiri în optimi, sferturi şi semifinale.

”Pentru prima dată într-o finală Croaţia, o ţară din Europa de Est, mă bucură asta, dar e o generaţie de excepţie, rar mai vezi aşa generaţie cum are Croaţia acum. Eu o văd favorită pe Franţa. Nu a jucat 3 meciuri consecutive de 120 de minute. Ştii, se spune mai bine nu ajungi într-o finală decât să o pierzi, să nu ai regrete”, a spus Ioan Andone în exclusivitate la Telekom Sport.
 
Andone ştie şi care vor fi jucătorii decisivi pentru Croaţia.
 
”Croaţia are jucători, Rakitic şi Modric care nu mai trebuie prezentaţi, sunt nişte monştri. Au şi un grup bun, sunt şi o familie bună. Ca să ajungi la performanţele Croaţiei trebuie să fii şi un grup foarte bun”, a mai spus managerul general al FC Voluntari.

Rakitic a stabilit un record mondial în acest sezon. Are cele mai multe partide jucate, 70. 55 cu Barcelona şi 15 cu echipa naţională.

Afla mai multe despre: cm 2018 

viewscnt
Articole similare