Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Împăcare istorică în fotbalul românesc! Şi-au dat mâna după ani nesfârşiţi de acuze reciproce: "Pentru mine nu mai există!"

VIDEO | Împăcare istorică în fotbalul românesc! Şi-au dat mâna după ani nesfârşiţi de acuze reciproce: "Pentru mine nu mai există!"

Fotbal intern

Comentarii

Gică Popescu şi Anghel Iordănescu s-au întâlnit la Gala GSP iar cei doi s-au salutat cordial după ce în trecut şi-au aruncat vorbe grele.

Gala GSP a fost prilejul reîntâlnirii pentru numele mari ale fotbalului românesc. Din sală nu au lipsit Anghel Iordănescu şi Gică Popescu, cei doi intersectându-se la un moment după ce unul dintre ei a coborât de pe scenă. Iar reacţia ambilor a surprins plăcut asistenţa. Cei doi nu s-au evitat, ba mai mult s-au complimentat reciproc după o îmbrăţişare ca în vremurile bune ale Generaţiei de Aur. Momentul a fost unul special într-o seară a superlativelor fotbalului de la noi. Relaţiile dintre Iordănescu şi Popescu se deterioraseră în urmă cu aproximativ cinci ani, atunci când "Baciul" se afla la închisoare, iar primul acceptase postul de selecţioner al naţionalei României. 

"Pentru mine, Anghel Iordănescu nu mai există! Nu mai vreau să vorbesc despre el. Ne-am întâlnit la un eveniment şi nu l-am salutat. Şi el a evitat să dea ochii cu mine!” declarase Popescu la un moment dat. 

"Este o problemă pe care nu vreu să o dezbat în faţa camerelor de filmat. Vreau să am o discuţie bărbătească cu Gică Popescu. Eu consider că nu are dreptul să facă afirmaţiile pe care le-a făcut. El trebuie să ştie un lucru. Eu eram la Federaţie adus de Mircea Sandu, nu de Burleanu. Domnul Burleanu m-a găsit în Federaţie. Eu am intrat în echipa lui Gică Popescu, iar dacă Gică Popescu candida şi pierdea alegerile, a doua zi îmi luam bagajele şi plecam din Federaţie. Am rămas, nu să-l ajut pe Burleanu, ci fotbalul românesc" contraatacase Iordănescu. 

Afla mai multe despre: gică popescuanghel iordănescuîmpăcaregala gsp 

viewscnt
Articole similare