Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Impact imediat! Juhvel Tsoumou, gol şi ocazie mare ratată la debutul pentru Viitorul

VIDEO | Impact imediat! Juhvel Tsoumou, gol şi ocazie mare ratată la debutul pentru Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Juhvel Tsoumou (30 de ani), fostul atacant de la Heramnnstadt sau FCSB, a debutat cu gol la Viitorul. A intrat de pe bancă în meciul cu Dinamo şi a înscris contra "câinilor", în Groapă.

Tsoumou a început cu dreptul o nouă aventură în Liga 1, după cele de la Hermannstadt şi FCSB. Transferat de Viitorul în februarie, din postură de jucător liber de contract, atacantul cu origini congoleze a debutat la echipa lui Gică Hagi în meciul contra lui Dinamo, din Ştefan cel Mare. A început partida ca rezervă, dar Mircea Rednic l-a trimis în teren în minutul 75, în locul lui Jo Santos.

Patru minute mai târziu, Juhvel Tsoumou şi-a făcut simţită prezenţa şi a marcat cu capul, după o centrare din corner, în minutul 79. A mărit avantajului Viitorului la 4-0. Mai mult, în minutul 85, acesta a ratat şansa de a face dubla la debutul pentru Viitorul, după ce Eşanu i-a parat un şut din interiorul careului.



În Liga 1, Juhvel Tsoumou a marcat de 10 ori pentru Hermannstadt în 45 de meciuri şi o dată în trei meciuri pentru FCSB.

  • 225.000 de euro este cota de piaţă a lui Tsoumou în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: juhvel tsoumouviitorulgolvideoocazieliga 1 

viewscnt
Articole similare