Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Împrumutul lui Ianis Hagi la Rangers, pus sub semnul întrebării. Mircea Rednic, despre decizia greşită: "Nu trebuie să se supere Gică"

VIDEO | Împrumutul lui Ianis Hagi la Rangers, pus sub semnul întrebării. Mircea Rednic, despre decizia greşită: "Nu trebuie să se supere Gică"

Stranieri

Comentarii

Mircea Rednic a susţinut că Ianis Hagi a făcut, din nou, un pas greşit, după ce a ales să bată palma cu Rangers.

Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Glasgow Rangers. Mijlocaşul de 21 de ani a fost împrumutat de Genk până la finalul sezonului, când scoţienii vor putea activa şi clauza de cumpărare a românului.

Mircea Rednic a recunoscut că i-a ajutat pe fotbaliştii români să ajungă în Belgia şi a mai susţinut că Ianis Hagi a ales greşit: "E l-am ajutat foarte mult pe Ianis să ajungă acolo şi el ar trebui să... Dar el mi-a mulţumit şi asta contează foarte mult. Şi Screciu, care a ajuns acolo, şi Drăguş, care a ajuns la Standard. I-am ajutat pe ei să ajungă acolo.  Nici Răzvan Marin nu s-a impus la început. E nevoie de răbdare, dar la echipele la care s-au dus ei, mai ales ţinând cont şi de eforturile, că au fost 4 milioane pentru Genk e o sumă mare, în jur de 4 milioane au fost şi nu prea au răbdare. Ei au fost obişnuiţi, au câştigat campionatul anul trecut, au jucat în Champions League şi pretenţiile sunt foarte mare la echipe cum e şi Standard, la fel. Dar asta e problema jucătorilor români. Se impun aici, în campionatul nostru, dar acolo e mai greu. 

Asta e părerea mea, nu trebuie să se supere Gică, dar nu ştiu dacă campionatul Scoţiei era pentru el, cum nici cel al Belgiei nu era pentru el. Acolo e angajament mult, dueluri multe şi nu ştiu dacă Ianis... Îmi doresc foarte mult să reuşească, pentru că e un jucător român şi ne-ar face o imagine bună. Mai ales în situaţia lui, ţinând cont şi de echipa naţională, e un jucător care poate să ajute, avem nevoie de toţi jucătorii care evoluează în străinătate", a declarat Mircea Rednic. 

Afla mai multe despre: mircea rednicmircea rednic ianis hagimircea rednic gica hagi 

viewscnt
Articole similare