Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | În ce condiţii se întoarce Culio la CFR Cluj: "Eu ştiu că echipa, clubul, colegii de aici vor să rămân"

VIDEO | În ce condiţii se întoarce Culio la CFR Cluj: "Eu ştiu că echipa, clubul, colegii de aici vor să rămân"

Superliga

Comentarii

Emmanuel Culio se gândeşte la revenirea la CFR Cluj, imediat după ce-şi va lua carnetul de antrenor în Argentina. Fotbalistul de 36 de ani se întoarce în ţara natală pentru a mai juca fotbal şi pentru a fi alături de familie, acesta din urmă fiind principalul motiv al despărţirii de actuala campioană a României.

Fotbalistul care a scris istorie la CFR Cluj a recunoscut că distanţa de familie l-a afectat şi a decis să plece mai devreme de la CFR Cluj. Totuşi, Culio se gândeşte să revină la CFR Cluj, dar ca antrenor sau ca oficial. 

De asemenea, Culio are şi opţiunea de a deveni secundul lui Dan Petrescu, informaţie anunţată şi de "Bursuc": "Eu ştiu că echipa, clubul, colegii de aici vor să rămân, dar a fost decizia mea. Plec în Argentina pentru că am familia acolo. Pentru mine, cea mai importantă este familia, soţia şi copilul. Asta e cel mai important. Tot timpul când am jucat fotbal, am făcut-o pentru familie. E grea decizia pe care am luat-o, dar asta e. Eu am plâns zece zile când am luat această decizie. Aşa e viaţa, se întâmplă. Cred că mă voi întoarce la CFR, în afara terenului, ca antrenor, director sportiv... cred că mai degrabă ca antrenor. 

De două săptămâni, tot timpul când vorbesc cu nea Dan... am o relaţie foarte bună cu Mister, el crede mult în mine, ca jucător şi ca profesionist, tot timpul vorbeşte despre mine. Eu nu ştiu dacă am jucat bine sau am jucat rău, dar ştiu că mi-am dat viaţa pentru club, pentru echipă şi din acest motiv plec liniştit. Asta e cel mai important, să fii profesionist cu colegii, să fii profesinist în teren şi în afara lui. 

Toţi colegii,  Te rog frumos, nu pleca, stai aici! După, ne-am bucurat. Colegii ştiu că mi-am dat viaţa pentru echipă", a declarat mijlocaşul la finalul partidei cu FC Voluntari.  

Afla mai multe despre: culioplecare culioculio antrenorcfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare