Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | În ce ipostaze a fost surprinsă tânăra din imagine. :) Domnişoarele au făcut ravagii la UTA - FCSB

VIDEO | În ce ipostaze a fost surprinsă tânăra din imagine. :) Domnişoarele au făcut ravagii la UTA - FCSB

Liga 1

Comentarii

Tribunele stadionului din Arad au fost, la derby-ul cu FCSB, luate cu asalt de doamne, domnişoare şi copii.

Arădenii sunt printre cei mai pasionaţi suporteri din România şi noul stadion le-a adus şi condiţii pentru a-şi manifesta emoţiile pentru fotbal. Ln ambele partide (cu Farul şi cu FCSB) disputate în acest sezon de UTA, pe teren propriu, s-au vândut toate biletele.

Cum era normal, a fost o atmosferă superbă şi la derby-ul cu FCSB. Însă, pe lângă ultraşi, pe stadion au venit şi foarte multe doamne, domnişoare şi mulţi copii.

Avalanşă de doamne, domnişoare şi copii la UTA - FCSB 1-1

La derby-ul dintre UTA şi FCSB s-au vândut toate cele 6.000 de bilete puse în vânzare. Din păcate, stadionul din Arad are doar 12.700 de locuri şi restricţiile impuse de pandemie împiedică ocuparea tuturor locurilor.

Pe lângă ultraşii care au făcut o atmosferă superbă, pe stadion au venit şi o mulţime de femei şi copii, un peisaj atipic pentru meciurile din Liga 1.

Unele au venit îmbracate în tricourile echipei favorite, altele au abordat o ţinută elegantă. Câteva dintre tinerele prezente la UTA - FCSB au atras privirile prin vestimentaţia pe care au ales-o pentru acest meci.

Un caz special a fost cel al unei domnişoare care a venit la meci cu un decolteu destul de generos, pe care a avut grijă să-l acopere. Ea a fost susprinsă în diferite ipostaze: a dansat, s-a bucurat, a cântat.


UTA Arad are printre cele mai mari medii de spectatori din Liga 1

Decizia care le permite suporterilor să revină pe stadioane a fost întâmpinată cu entuziasm la Arad. În cele două meciuri disputate în acest sezon, pe teren propriu, UTA a reuşit să vândă de fiecare dată toate biletele.

Atât la meciul cu Farul, cât şi la cel cu FCSB, asistenţa a fost de aproximativ 6.000 de spectatori. În topul celor mai vizionate meciuri din acest sezon, partidele UTA - Farul şi UTA - FCSB (scor 0-0) ocupă locul 5, ambele cu câte 6.000 de spectatori. Însă UTA este dezavantajată aici de capacitatea stadionului, care este de doar 12.700 de locuri.

TOP 5 meciurile cu cea mai mare asistenţă de până acum:

  • Rapid - Chindia (1-0 )- 15.000 de spectatori
  • FC U Craiova - Dinamo (1-0) - 11.000 de spectatori
  • FCSB - Universitatea Craiova (4-1) - 10.123 de spectatori
  • Rapid - Farul (0-0) - 8.250 de spectatori
  • UTA Arad - Farul (0-0) / UTA - FCSB (1-1) - 6.000 de spectatori

viewscnt
Articole similare