Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”În meciurile directe, CFR e mai bună ca FCSB. O văd principala favorită la titlu”.Ce spune Ioan Andone despre ceea ce se întâmplă la Dinamo

VIDEO | ”În meciurile directe, CFR e mai bună ca FCSB. O văd principala favorită la titlu”.Ce spune Ioan Andone despre ceea ce se întâmplă la Dinamo

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Andone, manager general la FC Voluntari a asistat la partida amicală dintre CFR Cluj şi Ludogorets Razgrad. În pauza meciului, fostul antrenor de la Dinamo şi CFR Cluj a oferit câteva impresii despre perioada de pregătire, dar şi despre fostele sale formaţii. În opinia lui Andone, CFR rămâne principala favorită la titlu.

Legenda în Ştefan cel Mare, Ioan Andone spune că Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul în fotbalul românesc, dar precizează că această revenire se poate produce doar treptat: ”Dinamo trebuie să ajungă acolo unde a mai fost. Poate. Încet, încet, dar nu anul ăsta. Dacă îşi pregătesc bine la anul de ce să nu se gândească la cupe europene. Nu sunt mari diferenţe între primele locuri şi jumătatea clasamentului unde e Dinamo”

Fost antrenor şi la CFR Cluj, Ioan Andone crede că liderul campionatului şi campioana en-titre a României arată la fel de bine ca şi în prima parte a campionatului şi o vede principala favorită la titlu: ”CFR bine. La fel de bine. Fără Culio, deci fără Culio şi fără Arlauskis, bine. E favorită la câştigarea campionatului.  Nu spectaculoasă, dar foarte exactă. Precisă, organizare bună. A rămas defensiva de pe vremea lui Dan Petrescu. Nu greşesc, nu dau şanse adversarului. Au şi noroc. Dar aşa e construită echipa şi pot câştiga al doilea campionat. Cred că poate să câştige. Eu cred că în meciurile directe e mai buna CFR. Ei folosesc maxim 15 jucători. Asta face şi bine, dar poate fi şi o echipă care să capoteze, să obosească, uzură, dar nu poţi să ştii. Dar cum arată, impresionant”

Managerul general de la FC Voluntari crede că vacanţa de iarnă dintre prima şi a doua parte a campionatului este însă mult prea scurtă: ”Da, în opinia mea, campionatul începe prea devreme. Nici vacanţă, foarte scurtă. Au apărut multe competiţii. Dar pentru România şi pentru jucătorii care joacă aici prea devreme, mult prea devreme.Pentru că dacă aveam terenuri ca aici să începem din 10 ianuarie, nu e problemă, dar să avem calitatea terenurilor de aici” a mai spus Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonefcsbludogoretscfr cluj 

viewscnt
Articole similare