Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | În NBA se dau ultimele bătălii pentru play-off. Milwaukee Bucks trece de San Antonio Spurs şi îşi consolidează poziţia

VIDEO | În NBA se dau ultimele bătălii pentru play-off. Milwaukee Bucks trece de San Antonio Spurs şi îşi consolidează poziţia

NBA

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Milwaukee Bucks a învins-o cu emoţii pe San Antonio Spurs şi şi-a consolidat poziţia a treia în divizia centrală.

Milwaukee Bucks a făcut un pas important către playoff după confruntarea cu San Antonio Spurs. A rezistat eroic asediului din final pentru a se impune cu 106 la 103 în faţa lui Pau Gasol şi compania.

Bucks a condus aproape pe toată durata meciului, cu excepţia unei scurte perioade înainte de pauza mare. Milwaukee şi-a construit un avantaj liniştitor în sfertul trei, când a marcat 41 de puncte.

Cerbii au avut şi 15 puncte în plus, însă finalul i-a luat prin surprindere. Cu opt minute înainte de final Spurs a pornit revenirea şi s-a apropiat chiar la 3 puncte cu 30 de secunde rămase pe tabelă.

Texanii au avut şansa să trimită meciul în prelungiri la ultima fază a meciului, dar Dejounte Murray a fost blocat pe linia de trei şi Spurs şi-a văzut oprită seria de şase victorii consecutive.

Afla mai multe despre: nbamilwaukee buckssan antonio spurs,  

viewscnt
Articole similare