Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "În sfârşit am câştigat!". Conferinţa de presă în care Simona Halep a dezvăluit secretul din spatele succesului de la Roma: "Ei doi m-au ajutat"

VIDEO | "În sfârşit am câştigat!". Conferinţa de presă în care Simona Halep a dezvăluit secretul din spatele succesului de la Roma: "Ei doi m-au ajutat"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (2 WTA) a vorbit, în cadrul conferinţei de presă de după finala câştigată la Roma, despre cei doi antrenori ai săi şi despre Karolina Pliskova, cea care a fost nevoită să abandoneze în al doilea set.

Simona Halep - Karolina Pliskova 6-0, 2-1 (abandon Pliskova)

"În sfârşit am câştigat! Iubesc acest turneu şi în fiecare an am jucat chiar foarte bine. Nu şi anul trecut, dar în anii precendeţi am jucat foarte bine. Am avut două finale, startul ascensiunii mele în clasament a fost aici, în 2013, şi a fost visul meu să câştig acest trofeu. Şi sunt foarte, foarte fericită că s-a întâmplat astăzi", a declarat Simona Halep. 

Simona Halep a dezvăluit şi ce au adus în plus cei doi antrenori ai săi, Artemon Apostu-Efremov şi Darren Cahill: "Îmi dă un plus de încredere (n.r. - când îl vede pe Darren Cahill în tribună). Vreau să menţionez că cei doi antrenori ai mei, Arti (n.r. - Artemon Apostu-Efremov) şi Darren (n.r. - Cahill), m-au ajutat cu pregătirea fizică în acest şase luni. Deci totul este bine. Voi continua să fac ceea ce mi-au cerut. Am fost foarte strictă cu programul, am muncit foarte mult şi m-am îmbunătăţit foarte mult din punct de vedere fizic. De aceea pot să alerg atât, pot să mă simt pregătită pentru fiecare meci. Picioarele mele sunt din ce în ce mai puternice, ceea ce îmi dă încredere în timpul meciurilor. Mai ales pe zgură, mă simt mult mai bine", a mai spus Simona Halep.  

Simona Halep, după finala de la Roma: "Nu a fost finalul de turneu la care speram"

"Mi-am amintit meciul jucat la Shenzen anul trecut. Ştiam că sunt la conducerea jocului şi am avut şansele mele, dar nu am profitat de ele. Am jucat prost atunci. Am analizat ceea ce s-a întâmplat acolo şi astăzi am avut în cap doar să fiu rapidă, să nu îi dau timp să lovească, pentru că are o lovitură foarte puternică, şi să o mişc mult în teren. Ceea ce am şi făcut, şi am şi făcut-o foarte bine. Astăzi am simţit că jocul este 100% în mâinile mele. 

Nu a fost finalul de turneu la care speram, dar m-am simţit fantastic în primul set şi am fost încrezătoare că, chiar dacă am fi continuat să jucăm, voi avea şansa să câştig meciul. Nu mă gândesc la părţile negative ale acestui aspect. Bineînţeles că îmi pare rău pentru ea, o accidentare este o accidentare şi nu este niciodată uşor. Dar asta nu schimbă nimic. Trofeul este al meu acum", a încheiat fostul lider mondial WTA. 

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, luni, turneul de la Roma pentru prima dată, după ce jucătoarea cehă Karolina Plsikova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat finala, la scorul de 6-0, 2-1. Acesta este trofeul cu numărul 22 din cariera jucătoarei române, al treilea la rând în 2020.

Afla mai multe despre: simona halepromakarolina pliskova 

viewscnt
Articole similare