Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | În sfârşit îl ascultă cineva şi pe Teja! Şefii lui Poli Iaşi, supunere totală! Ce dorinţă i-au îndeplinit imediat fostului antrenor de la FCSB

VIDEO | În sfârşit îl ascultă cineva şi pe Teja! Şefii lui Poli Iaşi, supunere totală! Ce dorinţă i-au îndeplinit imediat fostului antrenor de la FCSB

Superliga

Comentarii

Mihai Teja se pregăteşte să atace playoff-ul cu Poli Iaşi, dar peste asta are nevoie de condiţii, iar conducerea îi satisface dorinţele.

Mihai Teja a încheiat conturile cu FCSB, dar a rămas în Liga I şi urmează să înceapă oficial aventura alături de Poli Iaşi. Moldovenii vor debuta în noul sezon pe terenul campioanei, CFR Cluj, sâmbătă, la ora 21:00. 

Teja a câştigat, prin venirea la Iaşi, libertatea de a face mai multe dintre lucrurile pe care le doreşte, atât în legătură cu transferurile, cât şi în ceea ce priveşte infrastructura de la stadionul din Iaşi. Supărat din cauza stării terenului 2 de antrenament de la complexul din Copou, Dică a cerut să se ia măsuri. Lucurile s-au mişcat repede, iar terenul urmează să devină, cât de curând, utilizabil. 

"E un lucru îmbucurător (n.r. că se lucrează la terenul de antrenament), am vorbit şi cu domnul primar şi sunt fericit că e alături de noi, că ne susţine din acest punct de vedere. I-am spus că e greu să joci fotbal la Iaşi, dacă nu ai infrastructură bună, dacă nu ai unde să te antrenezi, pentru că performanţa cere şi condiţii normale de pregătire şi domnul primar a înţeles acest lucru. E lângă noi ne susţine şi am văzut şi eu primele imagini cu terenul doi, sper să mai facem un teren şi terenul mare, ca să poţi juca un fotbal atractiv", a declarat Mihai Teja pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1tejafcsbiasi 

viewscnt
Articole similare