Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „În situaţia asta nu se poate juca!” Condiţii grele la Botoşani cu o zi înainte de meciul cu FCSB

VIDEO | „În situaţia asta nu se poate juca!” Condiţii grele la Botoşani cu o zi înainte de meciul cu FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Terenul de la Botoşani este acoperit de zăpadă, iar Nicolae Dică a declarat în cadrul conferinţei dinaintea meciului cu echipa locală că dacă terenul va arăta la fel şi la startul partidei, nu se va putea juca.

„Asta este marea problemă, pentru că este foarte greu să te antrenezi, nu ai condiţiile necesare pentru a face antrenament, am încercat astăzi să facem o joacă mai mult, să facem o mişcare”, a spus Dică la o conferinţă de presă.

Fiind întrebat dacă se mai poate juca fotbal pe astfel de terenuri, Dică a declarat: „Aşa cum am avut noi azi la antrenament nu se poate juca, pentru că am jucat pe zăpadă. Vedem ce va fi în seara aceasta, mâine şi vom vedea dacă vom putea să jucăm sau nu. Dar noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice teren.

Clar afectează evoluţia echipei, pentru că noi suntem echipa care trebuie să construim, echipa care are nevoie de cele 3 puncte în acest moment şi pentru echipa care face un joc defensiv, care distruge mai mult este mai uşor”.

Dică nu este convins că partida cu FC Botoşani se va putea disputa: Trebuie să fim pregătiţi pentru orice teren. Trebuie să fim pregătiţi în orice condiţii, trebuie să dăm totul să câştigăm jocul. Că va fi îngheţat terenul, că va fi zăpadă, că va ninge, că va ploua, că vo fi minus 10 grade, trebuie să fim pregătiţi să jucăm, dacă vom juca”.

Condiţiile grele de la Botoşani nu le-a permis „roşi-albaştrilor” să se antreneze corespunzător aşa că Dică i-a scos la o ”bulgăreală”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dicaliga 1conferinta fcsb 

viewscnt
Articole similare