Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înainte de Royal Rumble, Ronda Rousey s-a relaxat într-o baie cu gheaţă alături de un celebru actor de la Hollywood

VIDEO | Înainte de Royal Rumble, Ronda Rousey s-a relaxat într-o baie cu gheaţă alături de un celebru actor de la Hollywood

WWE

Comentarii

La Royal Rumble, Ronda Rousey îşi va apăra titlul diviziei feminine din RAW împotriva lui Sasha Banks. Înainte de acest meci important din cariera primei campioane din istoria UFC, Rousey s-a relaxat cu o baie de gheaţă alături de un celebru actor de la Hollywood.

Rousey, care a câştigat titlul diviziei feminine din RAW la SummerSlam, în Brooklyn, a filmat un episod pentru emisiunea actorului Kevin Hart în cadrul căreia a făcut o baie cu gheaţă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before I defend my title at the #RoyalRumble this weekend, I got to get in an ice bath alongside @kevinhart4real on #ColdAsBalls and teach him a thing or two about a thing or two Watch the full episode now only on @LOLNetwork!

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

Ronda a părut relaxată înainte de primul mare eveniment WWE din acest an, Royal Rumble. De aproape un an este Rousey în WWE, timp în care a pus stăpânire pe divizia feminină din brandul roşu. 

Cel mai recent episod din SmackDown, ultimul înainte de Royal Rumble, se vede pe Telekom Sport 3 şi pe telekomsport.ro, în această seară, de la ora 23:00.

Afla mai multe despre: ronda rouseywweroyal rumbleraw 

viewscnt
Articole similare