Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înainte să se dueleze cu Berg şi Ramos, Stanciu a dat ochii cu Messi: "Aşa ceva nu am mai văzut"

VIDEO | Înainte să se dueleze cu Berg şi Ramos, Stanciu a dat ochii cu Messi: "Aşa ceva nu am mai văzut"

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul Slaviei Praga s-a duelat cu superstarul argentinian în grupele Champions League şi a rămas impresionat de calităţile lui Leo.

Stanciu şi coechipierii săi de la Slavia Praga au reuşit o performanţă pe care nu a mai bifat-o nicio echipă în ultimii 7 ani. Cehii sunt primii după Benfica în rândul formaţiilor care nu au primit gol în grupele Champions League pe Camp Nou. Fotbalistul naţionalei lui Contra a şi văzut un galben în repriza secundă pentru că l-a oprit din acţiune pe decarul Barcei. 
 
"A fost ceva extraordinar şi mă bucur că am parte de astfel de meciuri, să joci în cea mai importantă competiţie din lume şi mai ales în grupa în care suntem noi, cu aceste echipe, e ceva extraordinar. Faptul că am jucat împotriva lui Messi şi l-am văzut, am încercat să-l opresc pentru că era o situaţie destul de periculoasă, este extraordinar pentru mine şi pentru echipă pentru că am avut evoluţii foarte bune atât ca echipă cât şi individual. Nu eram fan Barcelona sau fan Messi dar msă-l văd aşa, pe viu, îl vedeam la televizor şi mă gândeam că nu poate să fie atât de bun sau că adversarii au un respect mare faţă de el şi nu-l atacă decisiv sau o lasă mai moale. Şi am mai jucat şi contra lui Neymar sau a jucătorilor mari, dar unul aşa bun ca el nu am mai văzut. Din punctul meu de vedere e cel mai bun jucător, chiar nu am mai văzut jucător să nu poţi să îi iei mingea" a spus Stanciu despre întâlnirea cu extraterestrul catalanilor. 
 

 

Afla mai multe despre: stanciumessislavia pragauefa champions league 

viewscnt
Articole similare