Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Încă o apariţie răvăşitoare a Sandrei Izbaşa! A întors toate privirile la un eveniment

VIDEO | Încă o apariţie răvăşitoare a Sandrei Izbaşa! A întors toate privirile la un eveniment

Gimnastică

Comentarii

Fosta campioană olimpică a fost prezentă la ediţia cu numărul cinci a proiectului "Ţară, ţară, vrem campioane!" organizată de Mariana Bitang şi Octavian Bellu.

În prezent, antrenoare la CSA Steaua, Sandra încearcă să crească viitoare talente pentru gimnastica românească. La Izvorani fosta sportivă s-a reîntâlnit cu antrenorii săi din perioada în care reprezenta România la cel mai înalt nivel. La evenimentul de duminică dimineaţă, campioana olimpică din 2008 şi 2012 a fost în centrul atenţiei la acţiunea la care au mai fost prezenţi şi alţi campioni olimpici precum Mihai Covaliu, Laura Badea, Monica Roşu, Cătălina Ponor, Elisabeta Lipă şi Andreea Răducan. 

Peste patru luni, Sandra le va ţine pumnii fetelor care vor participa la CM de gimnastică de la Stuttgart. Obiectivul este numai unul. 

"Calificarea pentru Jocurile Olimpice. Noi ne dorim în primul rând să fie sănătoase şi să-şi facă exerciţiile exact aşa cum le-au antrenat. Să se duc cu încredere şi să le placă să concureze. Asta este principalul obiectiv . Ce o să fie acolo o să vedem abia aşteptăm şi noi suntem cu sufletul la gură" a mai declarat fosta gimnastă.
 

Afla mai multe despre: sandra izbaşacampioana olimpicăcsa steauaeveniment 

viewscnt
Articole similare